Despre noi

De ce noi

tick

Flota proprie de camioane

tick

Soluții optime și inteligente

Compania Damidor î-și are sediul în R.Moldova , or. Chișinău. Activează în domeniul transporturilor internaționale de mărfuri din anul 2007.

La început activitatea principală a companiei a fost transportul auto de mărfuri. Ulterior, grație profesionalismului și spiritului de perfecționare continuă a colaboratorilor noștri, am îneput să oferim soluții logistice și pe segmentul transporturilor maritime și aeriene.

Dispunem de parc propriu de camionae de tip 22 t/ prelată. Acest fapt ne permite să fim flexibili la necesitățile clienților, atît la incărcare cît si la descărcare fără a influența prețul final de transport.

Pe parcursul activității, compania Damidor a construit relații de parteneriat cu cele mai mari companii de logistica la nivel Europen și Mondial (DHL FREIGHT, MILITZER & MUNCH GROUP, DSV, GLOBELINK , ș.a.). Acest fapt ne permite să colectăm și să livrăm marfă în orice parte a lumei, la prețuri mult sub nivelul prețurilor standart.

Ținînd cont de cele expuse mai sus, sîntem bucuroși să vă oferim cea mai optimă și rezonabilă soluție la solicitarea Dumneavoastră.

Mai detaliat

Partenerii noștri

Cum plasăm o comandă de transport?

Step 1

Aplicație

Puteți aplica prin telefon sau online

01

Step 1

Prelucrare

Managerul colectează informațiile, calculează costul transportului și trasează traseul. Toate detaliile sunt convenite cu clientul

02

Step 1

Final

Semnăm contractul. Acceptăm transportul, asigurăm transportul și organizăm colectarea.

03

Projects Completed

1548

Expedieri livrate

Projects Completed

651

Clienți activi

Projects Completed

768

Cup Of Coffee

Projects Completed

987

Happy Clients

Ce spun clienții despre noi

"Aducem marfa din Romania, Lituania, Slovenia. E destul sa trimitem datele marfii, datele persoanei de contact, adresa de incarcare si de restul se ocupa Damidor."

Saranciuc Vladimir

Saner Teh, director
client

"Conlucram cu DAMIDOR de foarte mult timp Am fost ajutati cu solutie de transport la toate solicitarile noastre. Cu ajutorul DAMIDOR, am reusit sa aducem marfa din cele mai indepartate locatii din Europa. Recomand!"

Valeriu Moiseev

dir.comercial Axima Grup SRL
client

"Cel mai bun partener pe Republica Moldova. Preturi optime, livrari regulate, implicare maxima la rezolvarea eventualelor probleme legate de acte comerciale, vamale s.a."

DHL

FREIGHT ROMANIA
client

"Transporturi de marfa simple, pot fi facute de oricine. Dar cind ceilanti spun ca nu pot sa te ajute, Damidor i-ti ofera solutie. Nu stiu cum, dar ei intradevar i-ti dau o solutie"

Vinaria Purcari

Sergiu Gutu, Logistic Manager
client

"Я хотел бы поделиться своим положительным опытом работы с компанией DAMIDOR. Они оказали мне профессиональную помощь при организации международной перевозки моего груза. Команда сделала все возможное, чтобы перевозка прошла гладко и без проблем. Я рекомендую эту компанию всем, кто ищет надежного партнера для грузоперевозок."

Dmitri Tucin

Директор, Arcadia Grup
client

Certificatele noastre

Licenta

Licenta

Nr. 054400
Anexa la Licentia

Anexa la Licentia

Nr. 054400
Certificat

Certificat

de competenta profesionala
Autorizatie

Autorizatie

sanitar-veterinara de functionare
Autorizatie

Autorizatie

sanitar-veterinara de functionare
CMR-Policy

CMR-Policy

Nr. CMR00132.2021

Blog

Trimiteți-ne un mesaj


Noi in Telegram

Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.
Viber

Suntem in Viber

Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.
WhatsApp

Noi in Whatsapp

Acum puteti obține
consultatie oriunde va aflati.